fight

Ligger i min säng hos pappa och insåg precis att folket kommer om en halvtimma och jag ahr morgonfrisyr utan smink, dags att lägga på ett kol. Snart iaf..

Gårdagen spenderades i askersund och innehöll det som askersund oftast bjuder på: bråk, slagsmål, tjaffs och sprit. Underbart! Men det var riktigt kul att träffa dom gamla kompisarna, har verkligen saknat dom! Ska åka dit snart igen.

Tog svininfluensa vaccinet igår också = huvudvärk, yrsel och smärta i armen.
Vet fan inte om det var värt det..men nu är det gjort iallafall.
Nu kom min syster in och stressade mig så ciao!


stjärtoff

Sitter i Louises soffa och har precis fått andnöd och yrsel av att säga stjärt för mycket på rad. (med olika uttal och tonlägen, vääääldigt ansträngande)
Jag och Louise har kännt oss väldigt mobbade under dagen pga av ett antal olika händelser.. - Om vi gör såhär..Ni klär på er och så går ni härifrån.. HAHA
Efter det åt vi pizza sen delade vi på oss  och jag övningskörde en stund innan jag åkte till Louises lägenhet och här har vi tillbringat kvällen med cigg, snack och hemmagjord chailatte, lovely. Förutom att det inte blev något snack om att plugga som båda hade behövt göra.

Nu ska vi ha rått och vilt djursex med hennes majs dildo, CIAO!

....

Vet inte vad som hänt med mig, fick ett raseri utbrott och slängde datorn på min pappa.

Blir rädd för mig själv ibland..


18.12

Sitter i skolan och ska plugga lite. Har fet ångest över att ha missat halva skoldagen..
Ska fan ta mig i kragen och börja sköta det här! Klarar inte av att svika folk mer, dom som tror på mig. Klarar inte va att ha ångest och må dåligt varje dag.
Klarar inte heller av att mina föräldrar inte lyssnar eller ens försöker förstå mig, det enklaste för dom är att skita i mig, min existens, vilket som gör jävligt bra.




22.19

Livet känns lite ljusare idag och jag har precis vart och tränat. Har intagit Jens säng med min dator och vill att vi ska kolla på film men han kan nog inte läsa mina tankar (har försökt i tio minuter nu) så får helt enkelt säga det till honom. Ska upp tidigt och bege mig med morgon tåget till skolan. SEGT. natti ciao.

21.59

Hatar mitt fitt liv, hatar skövde, hatar alla äckel personer här, hatar allt och alla.
Ska sticka härifrån en vacker dag och aldrig komma tillbaka, glömma allt och alla och förvinna.



Look in my eyes
You're killing me, killing me
All I wanted was you






RSS 2.0