01.00

Har äntligen! fått låna en dator av Jens, (du är bra <3) 
Skolan skippade jag idag och gick upp vid 10 fixade iordning mig och gick ner till stan för att möta Kalle, Jens och deras random klasskamrat. Dom käkade på kebabhouse, sen gick jag ner till biblioteket och pluggade lite innan jag kilade till jobbet vid ett. Gött med cash! Slutade vid sex och då drog jag till Jens, men ska nana nu! Natti!

11.24

Sitter i skolan och har lektion, ska på utvecklings samtal sen så vi får väll se hur det går.
Gårdagen var toppen med Kitty, fika och plugg. Vi var även ute och sprang på kvällen, skit skönt!
Vi ska skärpa oss med skolan och träningen nu kan jag lova! 

15.30

Dagen började med att jag kom till skolan i tid! för en gångs skull.  Vi hade engelska i en halvtimme sen gick vi ner till stan och kollade på teater, den var så sjukt tråkig så vi drog i pausen. Gick till stan och träffade Jens och Kalle medans dom åt. Sen gick jag tillbaka till skolan och fick reda på att våran sista lektion var inställd så jag gick hem till mamma och hon bjöd på lunch på mangos, MUMS! Jag gjorde en till bra sak idag, jag lämnade in mina låneböcker som är försenade!
Följde med mamma till jobbet och provade ut löshår och beställde det så det kommer föhoppningsvis i början av nästa vecka. Då jävlar blir det långt igen!

00.51

Pallrade mig till norrmalm och mötte Jens, Fija och Anton, vi satt och chillade i solen och åt glass (idag igen) Efter det gick jag och Jens hem till han och åt och kollade på film, fett nice!


01.04

Jag har haft fullt upp därför har jag inte uppdaterat men jag kan dra helgen lite snabbt.
Lördag- Ullared, krogen första gången i mitt liv = bjuden på allt!
Söndag- Chilln je grilln hemma hos Jens med Kalle, Anton,Elina och Kitty. Vi grillade sen spelade vi fotboll vilket inte slutade så bra ;) Anton drog över mig så jag slog huvudet rakt i asfalten (Y) Bula och nack ont.

Idag var jag med favorit brudarna (Elina & Kitty) och käkade årets första jordgubbar och myste i kvälls solen. Kalle och Jens kom till stan och vi hyrde film och begav oss upp till Kittys systers lägenhet och kollade film och chilla!
Skola imorgon så NATTI!


10.30

Vaknade lagom utvilad och drog ner och tränade innan vi spaade en stund. Frukosten var serverad och vi åt lite snabbt och nu sitter jag här på rummet och väntar på pappa och Rebecca.Ullared snart då! Hörs sen ciao!

22.45

Kom precis upp till hotellrummet som snarare är en lägenhet än ett rum, vi har ett stort kök med spis och diskbänk, ett stort vardags rum med soffgrupp och tv + ett sovrum med dubelsäng och stor garderob. Vi var nere och åt buffén nu innan vi gick ner til sand stranden och myste och tog en cigg. Helt bra dag !
Imorgon ska vi upp tidigt och träna innan frullen så ska nana nu. Natti!

13.24

Nu bär det av till varberg, vet inte om jag kan uppdatera där men annars kommer jag hem imorgon.
CIAO SÅLÄNGE!

19.23
Är på spat nu och kilar runt i morgonrock och mys tofflor. Helt okej faktiskt fast inget slår ju tylösands spa! Var påväg upp till rummet för att hämta cigg och då fick jag syn på en dator här i koridoren så jag blev snäppet gladare :)

04.40 det snurrar i min skalle.

Herregud, det är första dagen på länge som något verkligen har hänt!
Dagen började med att fira min kära mamma som fyllde år idag :) sen drog jag och tränade med Anton och Jens trots att jag inte var sugen alls. När jag kom hem så tog jag en snabb dusch och sprang ner till pizzerian och köpte mat samtidigt som jag mötte Kitty. Vi åt sen fick vi skjuts till min pappa, när vi väl var framme upptäckte vi att mina nycklar var borta = utelåsta! Vi provade allt! Jag klättrade in genom mitt minimala källar fönster och slog halvt ihjäl mig på allt bråte, när jag väl kommit in insåg vi att dörren från källaren in i mitt hus var låst, vi försökte slå in dörren men insåg snabbt att det var lönlöst. Det kunde ju inte bli bättre alltså, så där satt vi utan nycklar och min pappa var inte i stan. Två timmar senare ringer min mamma och har fixat skjuts ut till stället där pappa var så vi åkte ut dit och hämtade nyckeln efter många om och men!
Efter att vi kommit in så ringde vi Anton, Jens och Kalle så dom kom hem till mig och vi små drack lite och köpte chips och godis. Riktigt trevligt!
Spa med familjen imorgon så ciao.


22.15

Sitter hemma hos Louise med Elina och Pontus, vi har fett mys med godis, cola och cigg. Vi snackar skit och kollar tv. Kira (Louises vovve) är också här och chillar. Elina gnagde nyss på min arm och vi väntar på att Kira ska kissa. Alla glor, hon skämms lite så hon vill kissa på balkongen. See you later ciao.

16.52

Vaknade hemma hos Kalle för ett tag sen, gick upp och mötte Anton utanför ica för planen var att dra och träna. Men det ändrades och vi fastnade utanför ica innan vi drog hem till Anton och käkade frulle, jag duschade en snabbis och Jens kommer strax för vi ska till Lisen och chilla lite.

16.29

Vaknade runt tre idag, jag gick upp och såg att mina hundar hade rivit ut alla soporna i hela köket! Fick bli att städa upp allt innan jag gick ut och gick med dom i vår vädret! Gick ner till P4 och alla militärerna kollade konstigt på mig när jag kom där med fyra hundar, varav två är rottisar!  Haha, jag satte mig på gräset medans hundarna sprang av sig lite. Sen vandrade jag hem och började göra mig iording och nu är jag klar. Väntar på att Elina ska ringa så vi kan dra ner till stan och inviga uteserveringarna och röka och snacka skit! Nu ringde hon och sa att hon var klar så ciao!

02.11

Jag och Fija styrde upp det och drog med grabbarna grus ut och grillade, vi satt och spelade kort och käka körv. När alla började klaga om att dom frös så cyklade alla hem till Kalle och kollade på film och vi sitter fortfarande här! När ska det hända något i skövde?


00.23

Här sitter jag vid Jens dator hemma hos Kalle. Anton och Kalle spelar skate medans Jens sitter och klagar på mig. Det var fetaste bitchfighten på msn mellan dessa små killar förut. Fyfan vad jag skrattade.
Jag mötte Anton i stan och vi köpte godis till Kalle och Jens för att dom skulle bli glada och det blev dom så nu sitter vi här och degar. Fett segt!


17.27

You are my sweetest downfall, I loved you first.


L-o-v-e's just another word I never learned to pronounce.

16.42

Denna dagen har sugit hittills, jag vill bara sätta ett skott i pannan på mig själv.
Började jobba vid klockan tolv men försov mig så jag var inne vid halv ett, slutade nu vid fyra och sitter hemma hos mamma. Planen för ikväll är film + poker med homieboyszen.

Party!

Dagen började med att Jens ringde och väckte mig, han informerade mig om att han precis hade klippt sig. Jag pratde med Anton, Jens och Kalle och vi bestämde att vi skulle grilla hemma hos Anton på kvällen så jag och Jens åkte till stenstorp för att fixa dricka. Våran skjuts tillbaka var dock sega som aset och det slutade med att Jesper ( han vi köpte dricka av) fick köra oss tillbaka till stan. Runt nio på kvällen var på resecentrum där Elina och hennes mamma hämtade oss och sen drog vi hem till Anton och hade PARTY! :D påbörjade det här inlägget hemma hos Anton och slutför det hos Kalle. Nu ska jag nana, ska upp och jobba vif tolv imorgon.

Lame.

Har vart en skit lame dag hittills och det ser ju inte ut att bli ljusare heller så.
Var i skolan och drog ner till stan efter det och jobbade hela dagen och nu kom jag hem precis.

Så jävla trött på att det alltid är jag som ska styra upp allt, och när jag lovar mig själv att inte ringa till någon så sitter man här själv, så jävla trött på att bara jag hör av mig till folk!


Jag, Kalle och Jens styrde upp det någorlunda och drog ner till stan och träffade en full Elina :D Fett värt! Sen drog vi hem till mig och kollade precis klart på dawn of dead. Skulle pallrat mig iväg till mamma för jag var skit rädd men då kom min kära syster på vägen och räddade mig! Fu Kalle och Jens som leftade mig 4 dead!

Happiness <3


Happiness & Heat ! 2/4

Har varit sjukt fint väder idag och det var riktigt skönt att cykla till stan! Träffade Pontus däroch vi gick lite på stan, vi mötte Jens och Anton och gick och satte oss och chillade en stund. Sen drog pontus och vi fortdsatte chilla i solen! Drog hem till mamma och käkade. Kalle, Jens och Anton kom hem till mig och vi cyklade till seveneleven och sen kollade vi film, nu sitter jag häroch lyssnar på musik och lägger in massa bilder på datorn :)


segt

Sitter i skolan och har mediakunskap. Hade gympa nyss som inte var så seriös direkt, dansa med pompoms och spårade! Jens vaknade hemma hos mig för en stund sen och han kom hit och tog en cigg med mig nyss.
Film ikväll med homieboysen :D

Gick ner till stan efter skolan och träffade Elina, vi satte oss ute och åt glass i solen! Fett roligt, mysigt och bra var det!
Sen träffade vi Jens, Kalle och Anton och vi gick upp på commerce taket och chillade lite i solen.

Vi cyklade hem till Anton efter en stund och kollade på en film och käkade. Sen cyklade vi till stan och köpte cigg och möte Fija. Vi drog hem till mig och satte på ännu en film och spelade lite guitar hero.

Underbar dag med sol, bra humör och bra människor! :D



But i'm sick of this scene.

fail

Missade skolan totalt idag, vaknade vid kvart i tre och vi slutar klockan ett. Jag som hade lovat mig själv att skärpa mig och gå till skolan nu!
Sen duschade jag och fixade mig sen cyklade jag ner till stan och tog en fika med Elina, älskar våran humor <3
Jag drog hem efter ett tag och började städa mitt röriga rum! Det var kläder,spån och katthår både högt och lågt! Mitt i städ yran kom Jens och jag städade klart medans han satt vid datorn, stackare! Han hade med sig två filmer, vi kollade på den första och halva den andra sen tröttnade vi och nu ligger vi i sängen och ska sova snart. Jens jävel börjar inte förens tolv! så han får sova kvar medans jag får gå upp och plåga mig iväg tidigt! (hoppas jag vaknar bara)

RSS 2.0