nattbesök

Emil är här och besöker mig, han vill att vi går ut och hugger ner en gran, sätter upp den på mitt rum och dansar runt den. Jag är lite tveksam över den idén alltså. Jag peppar en underbar nyårsafton med massa kyssar, glitter och sprit.

halarious

Jag ska snart kila iväg och jobba, så jag får sammanfatta allt rätt kort.
Dom senaste dagarna har varit sjukt värda och sjukt roliga (thanks to elina&kitty)
Vi tre är Highschoolmusical, popcorn och hildur. Jag vill inte förlora er.
Mitt liv är uppochner, jag uppdaterar sen.


insane.

Jag sitter hemma hos Emma och kämpar med min engelska novell. Jag ska skriva om insane or not insane. Jag undrar  vart gränsen går för att man ska kallar psykisktstörd och onormal. Jag menar, alla människor har ju något dom gör som är speciellt. Och vem säger vad normal är då? Eftersom alla människor är olika så kan det ju inte finnas något ord som heter normalt. Bara för att man har byggt upp en mall av hur man ska vara och maoriteten lever upp till vissa delar av den så gör ju alla något "onormalt" ibland. moralen här i världen har gått åt helvete.

frusen.

Kom nyss in, jag har varit ute och träffat Linus i två timmar! Det är första gången vi ses på flera år, så det var trevligt. Men shit vad kallt det var, jag har ingen känsel i mina fingrar. Men det var värt det.

OMG.

Är bara tvungen att skriva att elina har fått en ny mobil! det är ett under! prisa gudarna för fan!

fictitous baby.

Jag önskar jag kunde spola tillbaka tiden till dom delarna som var bra. hösten 2006, året med adam, hela min tid med kitty, hela mitt bra liv. Jag önskar jag kunde leva dom snuttarna om och om igen hela mitt liv. Allt förändras och jag är rädd, jag är rädd för framtiden, förändringarna och mig själv. Jag kan inte leva upp till alla förväntningar alla har på mig. Jag vill resa bort, långt bort och glömma allt som varit och bara leva, leva livet..


I don't want to be a soldier

So if you love me
Won't you let me know?




 


Helt såld.

Jag har blivit helt såld på tam råttor! Jag vill ha en nu,nu,nu!

LÄNGTAR!

Snart åker jag till gävle och jag peppar! Sitter i skolan nu, går till 12.15 idag, sen åker jag hem och packar klart och kl 15.29 går tåget! kommer sakna louise, elina och kitty <3 men vi syns ju nästa vecka det är klart.

i still hope.

Jag önskar ensamheten kunde försvinna, om så bara för en natt. Det tar på mig det här. sömnlöshet.. Jag önskar någon kunde förstå, det känns som om alla någon gång överger en. För livet känns ju inte meningsfullt när man vet att i slutändan lever man, och dör själv. Jag väntar på en räddning, en prins på en vit häst som tar med mig till ett okänt land där lycka är förrätt gemenskap är varmrätt och kärlek är efterrätt.

sometimes i close my eyes and hopes that, when i open them i´m someone else somewhere else.

Man börjar ju undra..

Vad fan är det för fel på folk nu för tiden, trodde man kunde lita på sina vänner men ack så fel man hade, igen. Jag är så jävla förbannad, det kan jag lova. Aja men nu ska jag gå ner och röka med mamma och sedan åka till norma och ta en fika.

RSS 2.0