23.15

walla.
Vaknade hos Jens vid halv tre. Jag gick upp och klädde på mig sen drog jag och Jens till Anton och dom gick och tränade och jag drog hem. Satte mig och spelade ett tag sen åkte jag, pappa och min syster till skara och välkommnade min kusin hem efter en jordenrunt resa på 6 månader! Han var efterlängtad. Jag åt tills jag trodde jag skulle spricka sen åkte vi hem. Nu sitter jag hos Jens igen med Kitty, jag ska sova här.
CIAO!

16.10

inget är på topp direkt så har ingen lust att blogga alls.

21.35

Dagen började med en fin promenad i regnet från Jens hem till mig. Jag fixade iordning mig lite snabbt sen drog jag ner till resecentrum och mötte Kitty och vi hoppade på ett tåg till göteborg! Det blev en hel lyckad dag med negern, vi shoppade lite sen gick vi till barbarella och köpte varsin navelpiercing och hon satte i en kula i sin septum. Efter det drog vi och käkade sushi (endast avokado) Runt sex tiden begav vi oss mot tåget och träffade en glad Ellen! Vi åkte hem till skövde och Lucas, Zed och Jens kom hit och jag duschade och fixade mig lite snabbt och då anlände Kalle och Anton och nu sitter vi här och dricker och chillar! Fett bra dag, helt klart!


På tåget!



coolingar hos mig.

Ciao!

01.34

Vi kom precis hem till Jens efter att ha varit hos Anton och kollat på en hel knepig film på två timmar och fyrtio minuter!
Vi träffade en väldigt full och glad Kalle på ica som sedan somnade hemma hos Anton, den lille tönten är ju arton nu så! Men nu blir det till att nana, jag och Kitty ska till gbg imorgon så!

16.02

Sitter hemma hos Jens och degar, ska väll kasnke glo film eller något snart. Dagen började inte bra för jag försov mig (som vanligt) och hann bara gå på bilden. Sen kilade jag ner till jobbet för att välja ut två produkter från tigi som jag får!
Hörs sen, ciao!

..

som att allting redan var bestämt, som att jorden går runt solen.

00.35

Dagen började ovanligt sent för jag kunde inte sova inatt = jag somnade klockan sex och sov till tolv. Så jag missade skolan rätt hårt, åkte ner till stan och var inne på jobbet en stund innan Niklas ringde och sa att han var i skövde! Gick och mötte honom sen kilade vi till norma och spelade fia med knuff och fikade. Han vann inte den här gången heller. Olof kom och dom följde mig tillbaka till jobbet där jag hämtade mina nycklar och pallrade mig hem till mamma för att hämta hundarna. Tog med allihop på en promenad ner till stan och lämnade Samuels tröja och hälsade på Pontus.

Puh, det var mycket nonstop där ni!

Kvällen spenderades med mamma och hundarna!
Har nationella prov i engelska imorgon klockan åtta! så nu ska jag nana.

tihi

Vi hade även tårtbak och firande av Anton som fyllde arton bast!




Long time no see. 03.44

Hej hopp, det var ett tag sen jag uppdaterade känner jag. Men ska helt klart skärpa mig! Kan köra lite snabb repris på vad som hänt :
- Var i Elinas sommarstuga med grabbarna grus!
- Ramlade i simsjön och åkte på en fet förkylning!
- Har satt i löshår, äntligen!
- Har hängt med Kitty bby!
- Valborg var skit bra, förutom att mina cigg förvann!

Det var väll ungefär det.
Fick dessutom ett random sms av Niklas igår och det slutade med shopping och fika! Jag vann på fia med knuff tre gånger i rad! Så nu kommer han till skövde imorgon och vill ha revanch!

Ska börja uppdatera med bilder också! känner mig väldigt dålig på det.

RSS 2.0